Achtergrond afbeelding

Spouwmuur isoleren

Spouwmuren isoleren heeft direct effect op uw energierekening.
Het is de meest snelle en rendabele manier om woningen van voor 2000 beter te isoleren. Een goed geïsoleerde woning levert u direct meer wooncomfort op. Maar u kunt bovendien ruim 30% op uw energiekosten besparen. Een voordeel dat al snel kan oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar! Isoprofs helpt u bij uw complete woningisolatie. Van spouwmuur, kruipruimte isolatie, dakisolatie, vloerisolatie en geluidsisolatie. Vraag nu uw gratis isolatiegesprek met ons aan! Wij vertellen u dan meteen alles over de subsidiemogelijkheden op isolatie.

Isoleer uw spouw met Isoparels van Isoprofs

Veel woningen zijn met UF schuim (Ureum Formaldehyde) geïsoleerd. Dit schuim blijkt meerdere nadelen te hebben. Het schuim is beperkt houdbaar en de temperatuur is van invloed op de kwaliteit van het schuim. Hierdoor loopt de isolatiewaarde van het schuim sterk terug, waardoor warmte en energie verloren gaat. Om besparingen op lange termijn te kunnen garanderen, maakt Isoprofs bij de isolatie van uw spouwmuren gebruik van een unieke EPS Parel. Het ‘geheim’ van deze isoparels is dat deze voor 98% uit lucht bestaan. Want lucht, in geïsoleerde vorm, is de beste isolator die er bestaat!

Spouwmuurisolatie met Isoparels: hoe het werkt

Middels kleine gaten (20 mm), die op de kruising van lint- en stootvoeg worden aangebracht, worden de Isoparels ingespoten. Door de Isoparels te mengen met een speciaal ontwikkelde milieuvriendelijke hars, vormen deze - in de spouwmuur - een solide en stevige plaat met een Rd-waarde van maar liefst 1,76 bij een spouwdikte van 6 cm. De geringe diameter van de Isoparels (3,5mm) zorgt ervoor dat iedere kier en ieder gat wordt gedicht, zelfs bij knipvoegen. Dat zorgt er mede voor dat de Isoparels altijd op hun plaats blijven, ook als u later bijvoorbeeld een raam moet vervangen of een ander gedeelte van uw woning wilt verbouwen.

Isoparels voorkomen vochtproblemen!

Door de gesloten cellen van EPS (geëxpandeerd polystyreen) dringt water of waterdamp niet in de Isoparels. De ruimte tussen de Isoparels onderling zorgt dat eventueel door de buitenmuur doorgedrongen regenwater op normale wijze in de spouw naar beneden wordt afgevoerd. Met Isoparels voorkomt u dan ook vochtproblemen op binnenmuren. Uw muren ademen als het ware want ook eventuele waterdamp in uw woning wordt via de ruimte tussen de Isoparels naar buiten toe afgevoerd. Ook bij woningen met geverfde buitenmuren is het gebruik van Isoparels de juiste isolatieoplossing, mits de verf dampdoorlatend is. Bij twijfel daarover controleert een van onze specialisten ter plekke de situatie.

             

Spouwmuren isoleren? Met Isoprofs zo gebeurd en snel terugverdiend!

De voordelen op een rij:

 • Isoprofs isoleert uw spouw in slechts
  1 dag
 • Nu slechts 6% BTW voor werken aan huizen ouder dan 5 jaar
 • Direct honderden euro’s besparen op energierekening
 • Investering binnen 3 jaar terugverdiend
 • Isoprofs helpt met aanvragen subsidie
 • Geen kou meer in huis, meteen meer wooncomfort
 • Geen vochtproblemen op binnenmuren
 • Isolatie door gecertificeerd bedrijf
 • Gratis afspraak bij u thuis met Isoprof isolatie specialist!

Isoprofs header