Isoprofs buitengevelisolatie

Buitengevel isoleren

BUITENGEVEL ISOLATIE: I-BOARD

Een total make-over. Zo laat ons buitengevel isolatieprogramma zich het beste omschrijven. Met ons i-Board systeem veranderen wij oud in nieuw; een nieuw huis met een bijbehorend nieuw, sterk verbeterd en uiterst aangenaam binnenklimaat. Ons geheim? We isoleren en creëren met ons unieke i-Board eerst de bestaande buitengevel van uw woning die een ongekend lage lambdawaarde van slechts 0.032 W/mK creëert. Een uniek getal, met unieke eigenschappen die uw huis meerwaarde geven. Win win, want waar uw huis letterlijk in waarde stijgt, daalt uw energierekening.

EEN MAKE-OVER MET BUITENGEVELISOLATIE

Het principe is eigenlijk uiterst eenvoudig; we pakken uw woning in met een warme hoogperformance isolatielaag tot een maximale dikte van maar liefst 30 centimeter. Iets wat uiteraard afhankelijk is van de noodzakelijke isolatiewaarde, oftewel de bestaande gevel. Vervolgens heeft u een keuze uit meer dan honderd verschillende kleuren en stijlen stenen waarmee we uw woning omtoveren tot een droomhuis. Van oud naar nieuw met i-Board.

TIJDLOZE BUITENGEVELISOLATIE

Met i-Board kiest u voor een tijdloos mooie afwerking en hoogwaardige isolatie in één. In één adem voorzien wij uw woning van een mooie buitengevel met een heerlijk comfortabel binnenklimaat als eindresultaat. En niet te vergeten; energiezuinig. We bieden u met i-Board een 2-in-1 oplossing met drie ongeëvenaarde voordelen die de investering dubbel-en-dwars waard is.
• Een ademloos mooie buitengevel verandert uw huis in een
nieuw en tijdloos huis;
• Een hoogperformance isolatielaag verandert het binnenklimaat
in huis in een heerlijk en uiterst aangenaam thuis;
• Diezelfde hoogperformance isolatielaag zorgt voor een uiterst
lage energiebehoefte en daardoor veel lagere energierekening.

MOOI EN DUURZAAM 
Door onze innige samenwerking met de Vandersanden group beschikken wij over ruim dertig jaar ervaring. We kunnen dan ook buigen over een ongekend groot aantal referentieprojecten in Nederland en België, maar ook daarbuiten. Woningen of bedrijfspanden die door de jaren heen hebben aangetoond hoe mooi en duurzaam het eindresultaat van het toepassen van i-Board kan zijn.

VOORDELEN VAN BUITENGEVELISOLATIE

Door uw woning gedegen te laten isoleren, verhoogd u uw wooncomfort. Het effect merkt u diezelfde dag nog. Net zoals u vanaf dat moment profiteert van een aanzienlijk lagere energierekening. In sommige gevallen daalt deze zelfs met zo’n 30-50%! En dat is niet alleen goed nieuws voor uw portemonnee, maar natuurlijk ook voor het milieu. Maar waarom dan alleen de buitengevel isoleren?
• 26% van alle warmte ontsnapt in een woning via de muren
• 26% van alle warmte ontsnapt in een woning via het dak
• 20% van alle warmte ontsnapt in een woning via ramen en deuren
• 15% van alle warmte ontsnapt in een woning via vloeren en kruipruimtes
• 13% van alle warmte ontsnapt in een woning door het
luchtverversings- of luchtventilatiesysteem

 

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel + 32 (0) 11 32 52 22.

Isoprofs BVBA – Maastrichtersteenweg 211/1 – 3500 Hasselt – Tel 011 32 52 22 – Fax 011 28 51 21 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT