Dakisolatie en daken isoleren

Dakisolatie

 

Dakisolatie? Uw dak isoleren betekent meer comfort met minder energie

Heeft u wel eens nagedacht over het isoleren van uw dak? Het kan u per jaar heel wat geld besparen. Door de juiste dakisolatie is de temperatuur in uw woning een stuk aangenamer. Onze jarenlange kennis en knowhow over hoe een aangenaam en comfortabel binnenklimaat gecreëerd wordt, is door ons in eerste instantie opgebouwd in de verwarmingsindustrie. Waar wij destijds met lage temperatuur radiatoren de eerste stappen zetten naar een energie neutraler binnenklimaat, ontstond het besef dat dit alleen mogelijk is als gebouwen en woningen gedegen geïsoleerd zijn. Door onze ervaring kunnen we zeggen dat iedere woning gebaat is bij de juiste dakisolatie oplossing.

Dakisolatie laten aanbrengen door Isoprofs

Het is een gegeven dat warme lucht stijgt. Maar liefst 26 procent van alle warmte in een woning, ontsnapt via het dak. Dat betekent direct warmteverlies. Een ondeugdelijke geïsoleerde buitengevel en die daarmee een negatieve hoofdrol opeist als het over het isoleren van een woning of gebouw gaat. Dakisolatie is dus van wezenlijk belang voor een goede isolatie en behoud van comfort. Vanuit onze ervaring durven wij te stellen dat bijna iedere zolder of dak in de België slecht geïsoleerd is. Ongeacht of het daarbij gaat over renovatie- of nieuwbouwprojecten. Iets wat deze ruimte niet alleen onaantrekkelijk maakt, maar in de praktijk resulteert in een hoge(re) energieconsumptie dan verwacht en daarmee een hogere energierekening dan gecalculeerd. Reden voor ons om in 2009 de wereld om te draaien en een zelfstandig professioneel isolatiebedrijf op te richten gericht op onder andere dakisolatie, isolatie van spouwmuren en andere isolatie oplossingen. Isoprofs België is een onafhankelijke gecertificeerde onderneming met een duidelijke en helder omschreven missie: Wij voorzien woningen van de juiste dakisolatie oplossingen zodat u meer comfort ervaart met minder energieverbruik. Vraag meer informatie aan en laat de professionals van Isoprofs België uw dak op de juiste manier isoleren.

Niet alleen dakisolatie, maar een totaaloplossing in isoleren

En dat in de breedste zin van het woord. Particulier of zakelijk, wij bieden vanaf het allereerste uur een gedegen en doordachte totaaloplossing in isolatie. En ongeacht of het om een woning, een woonwijk, een kantoorpand of een bedrijvencomplex gaat. Iedereen ontzorgen wij vanuit onze professionele isolatie expertise van A t/m Z. Een verfrissend andere kijk op zaken die door u beloont is. Inmiddels hebben talloze bestaande en nieuwbouw woningen mogen isoleren met de beste middelen. We geloven in onze eigen kracht. We hebben naast onze professionele isolatieteams ook de volgende specialisten in dienst:

  • metselaars
  • voegers
  • stukadoors
  • timmermannen

Met al deze specialisten kunnen we elke bouwkundige oplossing invullen. Ongeacht de situatie, de vraag en de oplossing. We zijn van niemand afhankelijk en hebben alle noodzakelijk bouwkennis in huis.

Werkwijze dakisolatie

Isoleren is maatwerk. Dat geldt ook voor zolderruimtes en daken. Op basis van onze bevindingen ontvangt u van ons een objectief en helder advies over wat wel, maar ook wat niet mogelijk is in uw specifieke geval. Geheel vrijblijvend zetten wij een en ander op papier en voorzien wij u los van ons advies van een passende offerte.

Soorten dakisolatie:

Primair concentreren we ons op het realiseren van energiebesparingen, maar onze isolatie oplossingen gaan verder. Isoprofs België heeft aandacht voor uw wooncomfort en/of werkklimaat. Dat staat centraal. Wat betekent dat we voor het isoleren van daken meerdere oplossingen voor handen hebben. Afhankelijk van de situatie en het project hebben we de keuze uit:

  • Thermomaxx® HR++ Isoparels
  • Thermomaxx® Cellulose
  • Pur’fect HR++ Isolatieschuim
  • Slimfix® HR++ Isolatieplaten

Onafhankelijk onderzoek onderschrijft dat het na-isoleren van het dak een gemiddelde besparing oplevert van 15%. Alle reden voor een goed gesprek lijkt ons.

 

isoprofs-logos

 

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT