Isolatieoplossingen van Isoprofs

Geluidsisolatie

 

Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring weten wij dat we in sommige situaties, een stap verder moeten gaan bij het isoleren van een woning of een bedrijfsgebouw. Waar buiten- en/of leefgeluiden zoals langsrazend verkeer, luidruchtige buren, televisie en spelende kinderen als hinderlijk worden ondervonden, creëren wij met onze Thermomaxx HR+ Cellulose – naast de gewenste besparing op energie – rust.

VERMINDER GELUIDSOVERLAST

Geluid is in principe objectief te meten. Geluidshinder is echter veel moeilijker te registreren. Wat door de één als hinderlijk wordt hervaren, vindt de ander normaal. Zo worden sommige mensen bijvoorbeeld al boos als er iemand bij de buren hard de trap op loopt en blijkt er in de praktijk vaak ook sprake van ‘gewenning’ te zijn. Iemand die heel zijn leven naast een snelweg woont is gewend aan dit geluid, terwijl iemand uit een rustig dorpje dat als hinder zal ervaren. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten de beoogde isolatie- en geluidsnorm vaak niet behaald worden. Als gevolg hiervan worden bewoners en gebruikers in de praktijk geconfronteerd met een hogere energieconsumptie dan verwacht, een hogere energierekening dan gecalculeerd en meer hinder van buiten- en/of leefgeluiden te hebben dan de maximale geluidsbelasting voorschrijft. Toen wij in 2009 besloten om de wereld om te draaien en een zelfstandig professioneel isolatiebedrijf op te richten, was geluidsreductie één van de speerpunten. Iets wat mede voortkwam uit onze missie; Meer comfort met minder energie.

TOTAALOPLOSSING

En dat in de breedste zin van het woord. Vanaf het allereerste uur bieden wij onze opdrachtgevers een gedegen en doordachte totaaloplossing. Ongeacht of het daarbij om particulieren, woningcorporaties, bouwbedrijven of project- ontwikkelaars gaat. En ongeacht of het om een woning, een woonwijk, een kantoorpand of een bedrijvencomplex gaat. Iedereen ontzorgen wij vanuit onze professionele isolatie expertise van A t/m Z. Een verfrissend andere kijk op zaken die door u beloont is, want ondertussen hebben wij vestigingen in Nederland, België en Duitsland en is de omzet van de groep gestegen naar een kleine tien miljoen euro per jaar. We geloven in onze eigen kracht en hebben naast onze professionele isolatieteams ook metselaars, voegers, stukadoors en timmermannen in dienst waarmee we elke bouwkundige oplossing kunnen invullen. Ongeacht de situatie, de vraag en de oplossing. We zijn van niemand afhankelijk en hebben alle noodzakelijk bouwkennis in huis.

MINDER GELUID EN MINDER ENERGIE

Uiteraard ligt ook onze focus primair op het realiseren van energiebesparingen, maar onze isolatie oplossingen gaan verder. Waarbij het wooncomfort en/of werkklimaat centraal staan. Wat betekent dat we voor het isoleren van (tussen) vloeren, wanden en daken ook een oplossing voor handen hebben die niet alleen isoleert, maar ook geluid reduceert.

Thermomaxx HR+ Cellulose

Thermomaxx Cellulose is een uniek materiaal waarmee in zowel thermische als geluidsreducerende zin (tussen)vloeren, (tussen)wanden als daken geïsoleerd kunnen worden.

 

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT