Isoprofs gevelisolatie

Gevelrenovatie

Veel woningen en gebouwen in België hebben onveilige gevels. Dit kan leiden tot een verzwakking van een woning of gebouw. Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van de gevels in België niet aan de gestelde veiligheidseisen voldoet. Risicopanden zijn panden met een gemetselde gevel en gebouwen met 4 of meer woonlagen die tussen 1945 tot 1980 zijn gebouwd. Gevelrenovatie kan ook een punt van aandacht zijn bij het achteraf isoleren van een spouwmuur. Wanneer er scheuren in de muur zijn ontstaan of als de spouwmuurverankering is aangetast, kunnen gevels verzakken of zelfs instorten. Wanneer u de gevel laat isoleren kan hier direct iets aan gedaan worden.

GEVELRENOVATIE: KIES VOOR EEN PROFESSIONELE AANPAK!

Een pandeigenaar of Verenigingen van Mede-Eigenaren is verplicht een risicopand te laten inspecteren. Wanneer er scheuren in uw muur zitten is het zinvol om deze door een professional te laten beoordelen. Isoprofs is een allround gevelspecialist en een erkend installateur voor constructief gevelherstel. Wanneer uw gevels gerenoveerd moeten worden, laat ons dan een gratis scan uitvoeren. Wij analyseren de eventuele schade in uw gevels. Aan de hand daarvan bepalen we wat er moet gebeuren om uw gevels te herstellen.

WANNEER GEVELRENOVATIE?

Om de veiligheid van uw gevels te waarborgen, is gevelonderhoud van groot belang. Gevelrenovatie dient bij onder andere de volgende problemen te worden uitgevoerd:

    • Scheuren in muren
    • Instabiele spouwmuurverankering door slechte spouwankers
    • Beschadigde lateien.

CONSTRUCTIEF GEVELHERSTEL

Isoprofs herstelt uw gevel constructief en maakt deze weer veilig en sterk. Zonder dat u hier overlast van heeft. Indien nodig verzorgen wij ook het uitkappen van oud voegwerk en het opnieuw voegen. Zo zorgen we voor een resultaat waarbij uw gevel nagenoeg onzichtbaar is hersteld. Als allround gevelspecialist bieden we naast totaalrenovatie van de gevel ook aanvullende gevelwerkzaamheden als spouwmuurisolatie en vochtbestrijding.
Thor Helical Isoprofs

Wilt u meer weten over onze gevelrenovatie werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor een gratis eerste scan van uw gevel.

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel + 32 (0) 11 32 52 22.

Isoprofs BVBA – Maastrichtersteenweg 211/1 – 3500 Hasselt – Tel 011 32 52 22 – Fax 011 28 51 21 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT