Isoprofs gevelisolatie

Scheurherstel gevel

 

Wanneer er een scheur ontstaat in een gemetselde muur neemt de spanning in het metselwerk af. Het is belangrijk om een professional naar de oorzaak te laten kijken. Zo kan meer of nieuwe muurschade tijdig worden voorkomen. Isoprofs kan als erkend installateur voor gevelrenovatie de situatie analyseren, een advies voor het herstel opstellen en de reparatie uitvoeren.

Scheurherstel gevel Isoprofs

GECERTIFICEERD THOR HELICAL SCHEURHERSTEL SYSTEEM

Scheuren in de gevel of muur herstellen we met het gecertificeerde Thor Helical scheurherstel systeem. Dit is het betrouwbaarste systeem voor het constructief herstellen van scheuren in een muur. Scheuren in de gevel worden door middel van een ingemortelde wapening hersteld, de Thor Helical Heliforce Bar. Dit zijn wokkelvormige staven die in de bestaande voeg worden vastgezet. Dikte, lengte en buigvorm worden hierbij vooraf nauwkeurig bepaald. Het scheurherstelsysteem bestaat uit de Thor Helical Heliforce Bar en een speciale krimpvrije WHO60 twee componentenmortel. Hiermee wordt vervormd metselwerk constructief hersteld.

 

SCHEUREN IN METSELWERK HERSTELLEN

Het dichtmaken van de voegen en het repareren van de bakstenen is nauwkeurig werk. Scheuren in het metselwerk (bakstenen) repareren we nagenoeg onzichtbaar met Thor Helical Restauratiemortel. Het metselwerk wordt hierdoor constructief hersteld zodat spanningen en krachten in de gevel op de juiste wijze worden verdeeld. We hebben meer dan 20 kleuren restauratiemortel, zodat we scheuren in de steen vrijwel altijd in de oorspronkelijke kleur kunnen herstellen.

Wilt u meer weten over het herstellen van scheuren in uw muur? Neem dan contact met ons op voor een gratis eerste inspectie van uw gevel.

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel + 32 (0) 11 32 52 22.

Isoprofs BVBA – Maastrichtersteenweg 211/1 – 3500 Hasselt – Tel 011 32 52 22 – Fax 011 28 51 21 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT