Isoprofs gevelisolatie

Spouwankers vervangen

 

Bij beschadigde gevels is het vrijwel altijd nodig de spouwankers te vervangen. Uit onderzoek en uit eigen ervaring blijkt dat bij 80% van de gevels noodzakelijk te zijn. Traditionele, van gegalvaniseerd staal gemaakte spouwankers zijn onderhavig aan corrosie en verliezen daardoor hun functie. De spouwankers verbinden de binnen- en buitenmuur met elkaar en zorgen dat deze goed verankerd zijn. Door weersinvloeden en natte, uitgezakte spouwmuurvulling worden spouwankers aangetast. Dat verkort de levensduur van het anker en verslechtert de isolatiewaarde van de gevel. Reden genoeg dus om de spouwankers tijdig te laten vervangen!

 

Spouwankers vervangen Isoprofs

 

Gepatenteerde Air Twist renovatie spouwankers

Als erkend installateur voor gevelrenovatie kan Isoprofs oude, versleten spouwankers eenvoudig vervangen door een preventieve en blijvende oplossing. Hiervoor gebruiken we de gepatenteerde Air Twist renovatie spouwankers van marktleider Thor Helical. Dit zijn spiraalvormige RVS ankers waarmee de binnen- en buitenmuur constructief worden verankerd en versterkt. De kwalitatief hoogwaardige ankers zijn in verschillende diameters en lengten verkrijgbaar en zijn toepasbaar in alle veelgebruikte gevelmaterialen.

 

Spouwankers plaatsen door Isoprofs

 

Spouwankers eenvoudig te plaatsen

De plaatsing is eenvoudig en kan snel worden uitgevoerd. Via een geboord gat worden de ankers in de binnen- en buitenmuur vastgezet. Het zelftappende spouwanker schroeft zich vervolgens vanzelf in de steen vast. Een optimale hechting en een grote treksterkte van de ankers is hierbij gewaarborgd. Indien nodig kan Isoprofs de gevel of spouwmuur aansluitend verder verduurzamen.

 

Spouwankers Thor Helical

 

Wilt u meer weten over het vervangen van uw oude spouwankers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel + 32 (0) 11 32 52 22.

Isoprofs BVBA – Maastrichtersteenweg 211/1 – 3500 Hasselt – Tel 011 32 52 22 – Fax 011 28 51 21 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT