Isoprofs gevelisolatie

Voegwerk vervangen

 

Het vochtige klimaat in ons land, de weersinvloeden van de seizoenen en het milieu kunnen het voegwerk van een muur of gevel aantasten. Zo kan door de zure bestanddelen in regenwater het bindmiddel uit de voeg spoelen. Het voegwerk wordt hierdoor poreus en zacht. Poreus voegwerk zorgt voor een vochtdoorslag naar binnen en voor vorstschade aan voegwerk en stenen. Om de kwaliteit en uitstraling van uw gevel te behouden is reparatie van het voegwerk door een specialist noodzakelijk.

Laat de gevelspecialist uw voegwerk vervangen

De reparatie van voegwerk bestaat uit het vervangen van slecht of kapot voegwerk. Isoprofs kan dit als allround gevelspecialist voor u verzorgen. Van het uitkappen of inslijpen van het bestaande voegwerk, het reinigen van de voegen en gevel tot het vervangen van kapotte stenen en het aanbrengen van nieuw voegwerk. Wanneer nodig kunnen we ook meteen constructieve werkzaamheden doorvoeren zoals het repareren van scheuren in de gevel, spouwankers vervangen en/of de gevel isoleren en impregneren.

De kosten voor het vervangen van bestaand voegwerk worden sterk bepaald door het formaat van de metselstenen en de toegepaste voeg. Wilt u meer weten over het vervangen van uw oude voegwerk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel + 32 (0) 11 32 52 22.

Isoprofs BVBA – Maastrichtersteenweg 211/1 – 3500 Hasselt – Tel 011 32 52 22 – Fax 011 28 51 21 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT