Isolatieoplossingen van Isoprofs

Kelder isoleren

Kruipruimte isolatie of kelderisolatie is belangrijk voor uw wooncomfort. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij dat een aangenaam en comfortabel binnenklimaat voor een groot deel bepaald wordt door een goed geïsoleerde (onder)vloer. Een dichte vloer die voorkomt dat kou en vocht vanuit de bodem ‘omhoog’ trekken. Knowhow die door ons in eerste instantie is opgebouwd in de verwarmings- industrie. Waar wij destijds met lage temperatuur radiatoren de eerste stappen zetten naar een energieneutraler binnenklimaat, ontstond het besef dat dit alleen mogelijk is als gebouwen en woningen goed geïsoleerd zijn.

Meer comfort met minder energie

Onafhankelijk onderzoek leerde ons, dat de beoogde isolatienorm bij zowel renovatie-, als nieuwbouwprojecten, vaak niet behaald wordt. Iets wat zich in de praktijk vertaalt in een hogere energieconsumptie dan verwacht en daarmee een hogere energierekening dan gecalculeerd. Reden voor ons om in 2009 de wereld om te draaien en een zelfstandig professioneel isolatiebedrijf op te richten. Een onafhankelijke gecertificeerde onderneming met een duidelijke en helder omschreven missie: Meer comfort met minder energie.

Kelder isolatie Isoprofs

Totaaloplossing woningisolatie

En dat in de breedste zin van het woord. Vanaf het allereerste uur bieden wij onze opdrachtgevers een gedegen en doordachte totaaloplossing. Ongeacht of het daarbij om particulieren, woningcorporaties, bouwbedrijven of project- ontwikkelaars gaat. En ongeacht of het om een woning, een woonwijk, een kantoorpand of een bedrijvencomplex gaat. Iedereen ontzorgen wij vanuit onze professionele isolatie expertise van A t/m Z. Een verfrissend andere kijk op zaken die door u beloont is, want ondertussen hebben wij vestigingen in Nederland, België en Duitsland en is de omzet van de groep gestegen naar een kleine tien miljoen euro per jaar. We geloven in onze eigen kracht en hebben naast onze professionele isolatieteams ook metselaars, voegers, stukadoors en timmermannen in dienst waarmee we elke bouwkundige oplossing kunnen invullen. Ongeacht de situatie, de vraag en de oplossing. We zijn van niemand afhankelijk en hebben alle noodzakelijk bouwkennis in huis.

Kruipruimte isolatie / kelderisolatie: meerdere oplossingen

Uiteraard ligt ook onze focus primair op het realiseren van energiebesparingen, maar onze isolatie oplossingen gaan verder. Waarbij het wooncomfort en/of werkklimaat centraal staan. Wat betekent dat we voor het isoleren van (onder) vloeren, kruipruimtes en/of kelders meerdere oplossingen voor handen hebben. Afhankelijk van de situatie en het project hebben we de keuze uit:

  • Thermomaxx HR++ Klimadeken
  • Pur’fect HR++ Isolatieschuim
  • Thermomaxx HR++ Isoparels

Omdat kruipruimtes en kelders veelal onder het maaiveld liggen, zijn deze ruimtes erg gevoelig voor vocht. Door deze ruimtes ‘af te sluiten’ en gedegen te isoleren, heeft vocht geen kans meer. Het in deze ruimte aanwezige vocht condenseert dan namelijk niet meer tegen de onderzijde van de vloer, maar tegen het isolatiemateriaal. Onafhankelijk onderzoek onderschrijft dat het isoleren van (onder)vloeren, kruipruimtes en/of kelders een energie besparing oplevert die kan oplopen tot 15%. Alle reden voor een goed gesprek lijkt ons. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op!

Kelder isolatie Isoprofs

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT