Isoprofs kruipruimten isoleren

Thermomaxx HR++ Klimadeken

Een vochtige kruipruimte leidt vaak tot een onverklaarbaar kil en onbehaaglijk binnenklimaat. Iets wat niet alleen tot een onnodig hoge energierekening kan leiden, maar ook tot allerlei praktische problemen zoals hout- en betonrot en schimmels. Maar hardnekkig vocht kan in sommige gevallen zelfs ook gezondheidsproblemen tot gevolg hebben.

DE VOORDELEN VAN HET ISOLEREN VAN UW KRUIPRUIMTE OP EEN RIJ:

 • Kruipruimte isolatie zorgt voor een aangenaam en behaaglijk woon-,
  leef en/of werkklimaat.
 • Kruipruimte isolatie voorkomt dat vocht en schimmels naar
  bovenliggende ruimtes kunnen doordringen en verbetert de leefbaarheid
  aanmerkelijk (zeer gunstig voor mensen met een allergie, luchtwegaandoening
  en/of reuma).
 • Kruipruimte isolatie voorkomt bouwkundige aantasting van balken,
  vloeren en leidingen.
 • Kruipruimte isolatie weert ongedierte als pissebedden, muggen,
  slakken en zilvervisjes.
 • Investering in het isoleren van een kruipruimte is eenmalig, de besparingen
  op energie blijvend.
 • Het isoleren is van een kruipruimte met onze Thermomaxx HR++ Klimadeken
  is in één dag geraliseerd en geeft geen tot weinig overlast (geen hak of
  breekwerk nodig).
 • De kruipruimte blijft ook na het isolateren toegankelijk.
  Vochtproblemen behoren definitief tot het verleden.

KLIMADEKEN HEEFT OPLOSSEND VERMOGEN

Het grootste voordeel van de door ons ontwikkelde en gepatenteerde Thermomaxx HR++ Klimadeken is dat het niet alleen thermisch isoleert, maar ook direct eventuele vochtproblemen oplost. In eigen huis worden door ons de Klimadekens vooraf op maat gefabriceerd. De dekens beschikken over dubbelwandige polyethyleen elementen die we vullen met onze unieke grijze Thermomaxx HR++ Isoparel. Omdat deze elementen door ons op de bodem van de kruipruimte als lamellen aan- én over elkaar heen worden gelegd, wordt de relatieve (lucht)vochtigheid tot een absoluut minimum teruggebracht. Het folie dat wij voor onze Klimadekens gebruiken is vanzelfsprekend uitgebreid getest en blijkt extreem goed bestand tegen vocht, maar ook tegen micro-organismen zoals schimmels en bodemzuren. De Thermomaxx HR++ Klimadeken past zich bovendien moeiteloos aan iedere ondergrond aan. We hebben daarom geen last van eventuele oneffenheden die zich mogelijkerwijs op de bodem van een kruipruimte bevinden.

EXTRA IMPULS

Om een kruipruimte gedegen te kunnen isoleren met Klima- dekens, is een minimale hoogte van 45 centimeter een voor- waarde. Onze Klimadekens worden door ons echter niet alleen op de bodem van de kruipruimte gelegd, maar ook gedeel- telijk tegen de wanden van deze ruimte ‘omhoog’ gezet. We sluiten de bodem daarmee in zijn geheel af, wat betekent dat het damptransport naar bovenliggende woonruimtes en/ of werkplekken tot een minimum wordt beperkt. Een daling die er in de praktijk voor zorgt dat het wooncomfort en/of werkklimaat, merkbaar en tot een heerlijk aangenaam niveau wordt verhoogd.

SNEL, EFFECTIEF EN GOEDKOOP

Het isolereren van een kruipruimte met onze Thermomaxx HR++ Klimadeken neemt normaliter niet meer dan één dag in beslag. Er is in principe geen snellere, effectievere of goedkopere manier denkbaar. Onze Klimadekens zijn dan ook niet voor niets zeer geliefd bij veel van onze opdrachtgevers.

 

TECHNISCHE VOORDELEN KLIMADEKEN

 • Dubbelwandige polyethuleen elementen die onderhoudsvrij zijn,
  niet gevoelig voor veroudering en niet inzakken
 • Gevuld met Thermomaxx HR++ Isoparels van geëxpandeerd
  polystyreen met een doorsnede van 3,5 mm
 • Vochtbestendig vanwege toegevoegde mllieuvreindelijke harsen
 • Hoge milieuscore, bij sloop komen er geen vezels in het milieu
 • Isolatie / Rd waarde van 2,1 m2 K/W bij een dikte van 10 cm

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT