Dakisolatie en daken isoleren

Slimfix HR++ Isolatieplaten

Met onze Slimfix HR++ Isolatieplaten wordt iedere zolder door ons in een handomdraai omgetoverd tot een prachtige ++ nieuwe ruimte. Deze kant-en-klare HR Isolatieplaat past altijd en overal en troeft in principe al onze andere materialen en systemen af. Elke zolder wordt door ons in no-time perfect geïsoleerd en daarnaast tot in perfectie afgewerkt.

ESTHETISCH DESIGN

Ten opzichte van al onze andere alternatieven om een zolder te isoleren, zijn onze Slimfix HR++ Isolatieplaten het snelst te verwerken tussen de bestaande gordingen van daken. Dankzij het esthetische design van de platen, is de zolder direct nadat wij gereed zijn met onze werkzaamheden, klaar voor gebruik. Zonder hak en/of breekwerk voorzien wij een zolder van een luchtdichte en naadloos isolerende constructie die warmteverlies tot een minimum beperkt.

VERSCHILLENDE DIKTES

Onze Slimfix HR++ Isolatieplaten zijn leverbaar in diverse fomaten en verschillende diktes, wat betekent dat we altijd maatwerk kunnen leveren. Afhankelijk van de situatie en de mogelijkheden kunnen we Rc-waarden die oplopen van 2,5 tot 7,0 m2 K/W.

daktabel-4-slimfix

Technische voordelen

  • Esthethische en stootvaste zichtzijde
  • Ruimtebesparend > uitstekend isolerende dunne platen
  • Duurzaam en recyclebaar
  • Vormvast en vochtbestendig
  • Brandvertragend (Euro Brandklasse 1 NEN 6065)

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT