Isoprofs spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

 

SPOUWMUUR ISOLEREN: MEER COMFORT, MINDER ENERGIE

Spouwmuurisolatie van uw woning kan u jaarlijks heel wat geld besparen. Onze jarenlange kennis en knowhow over hoe een aangenaam en comfortabel binnenklimaat gecreëerd wordt, is door ons in eerste instantie opgebouwd in de verwarmingsindustrie, waar wij destijds met lage temperatuur radiatoren de eerste stappen zetten naar een energie neutraler binnenklimaat. Hier ontstond het besef dat dit alleen mogelijk is als gebouwen en woningen gedegen geïsoleerd zijn.

Werkwijze spouwmuurisolatie

Spouwmuren Isoleren is maatwerk. Daarom komen wij altijd eerst bij u kijken om de mogelijkheden ter plekke te beoordelen en te bespreken. Op basis van onze bevindingen ontvangt u van ons een objectief en helder advies over wat wel, maar ook wat niet mogelijk is in uw specifieke geval.

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten van spouwmuurisolatie worden bepaald door meerdere factoren. Daarom kan eigenlijk nooit zomaar een richtprijs worden genoemd. De prijs is onder andere afhankelijk van de staat en ligging van uw woning en/of bedrijfsgebouw, de situatie van de gevels en de spouw en van eventuele vochtplekken of koudebruggen. Daarnaast wordt gekeken naar de ventilatie van de gevels en of er extra voorzieningen nodig zijn.

Uiteraard ligt ook onze focus primair op het realiseren van energiebesparingen, maar onze isolatie oplossingen gaan verder. Waarbij het wooncomfort en/of werkklimaat centraal staan. Wat betekent dat we voor het isoleren van spouwmuren meerdere oplossingen voor handen hebben. Afhankelijk van de situatie en het project hebben we de keuze uit:

  • Thermomaxx HR++ Isoparels
  • Pur’fect HR++ Isolatieschuim
  • Rockwool HR+ Steenwol
  • Supafil HR++ Glaswol

Mocht het om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn om een spouwmuur conform onze richtlijnen én uw wensen gedegen te isoleren, dan hebben we altijd nog een alternatief:

I-BOARD BUITENGEVELSYSTEMEN

Onafhankelijk onderzoek onderschrijft dat het na-isoleren van spouwmuren een gemiddelde besparing oplevert van 30%. Met i-Board kan dit zelfs oplopen tot 60%. Alle reden voor een goed gesprek lijkt ons. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel!

Kelder isolatie Isoprofs

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT