Isolatieoplossingen van Isoprofs

Supafil HR+ isolatie glaswol

Supafil is een hoogwaardig en duurzaam isolatie- materiaal dat naast een thermische werking, ook akoestische en geluidsreducerende eigenschappen heeft. Los daarvan heeft Supafil een brandwerende en -vertragende werking en reguleert het ook nog eens op uiterst ingenieuze wijze de vochthuishouding in de spouw.

SUPAFIL HR++ ISOLATIEGLASWOL BESCHERMT TEGEN HITTE EN KOU

In basis is Supafil een HR++ Isolatieglaswol die zich op een uiterst aantrekkelijke manier laat verwerken en vanaf het moment dat het materiaal wordt ingeblazen in de spouwmuur de regie overneemt. Niet alleen met betrekking tot het binnenhouden van warmte en het buitenhouden van kou, maar ook om een woning of kantoorpand onder alle omstandigheden te laten ‘ademen’. Het resultaat is een heerlijk aangenaam binnenklimaat met een dito energielabel.

ISOLATIEGLASWOL VOOR RENOVATIE EN NIEUWBOUW

De lambda waarde van 0,034 W/mK maakt Supafil niet alleen interessant voor renovatie projecten, maar ook voor nieuwbouw. Zeker omdat Supafil als één van de weinige glaswolisolatie soorten geen vocht opneemt én waterafstotend is. Wat automatisch betekent dat het materiaal in de spouw niet inzakt en niet kan roesten. Aan de zuivere wol die voor dit materiaal geselecteerd en vervaardigd wordt, zijn geen chemicaliën toegevoegd. Het materiaal dat voor 80% bestaat uit gerecycled glas, is dan ook volledig afbreekbaar en 100% duurzaam.

GLASWOL ISOLATIE VOOR OPTIMALE WARMTEVERDELING

Supafil beschermt zowel tegen hitte als koude, maar ook tegen vocht van buitenaf, waardoor warmte beter wordt vastgehouden. Hierdoor ontstaat een aangenaam binnenklimaat met een optimale warmteverdeling. De manier waarop wij het materiaal in de spouwmuur brengen, zorgt voor een dusdanige evenredige verdeling dat ook eventueel in de spouw aanwezige koudebruggen worden opgeheven. Wat er tevens voor zorgt dat geluiden van buiten naar binnen en andersom – van binnen naar buiten – worden gedempt. Het na-isoleren van de spouwmuur met Supafil, is een beproefde methode. Hoewel de materiaal eigenschappen door de jaren heen sterk verbeterd zijn, wordt Supafil al bijna 30 jaar toegepast bij het isoleren van spouwmuren. Het effect en de werking van dit materiaal hebben we dan ook gedegen kunnen testen en meten. De verzamelde onderzoeks- en testresultaten spreken dan ook voor zich.

Supafil glaswol - Isoprofs

Voordelen Supafil

  • Hoge besparing op energie
  • Duurzaam product dat gedurende de gehele levensduur van een woning of kantoorgebouw eenzelfde constante prestatie levert
  • Thermisch, maar ook akoestische comforteigenschappen
  • Vochtwerend en waterafstotend
  • Brandvertragende werking (Euro Brandklasse A1)

Supafil Isoprofs

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT