Isoprofs spouwmuurisolatie

Thermomaxx HR Isoparels

Het isoleren van uw spouwmuren heeft een direct effect op uw energierekening en daarmee dus ook op uw portemonnee. Maar, om besparingen op lange(re) termijn te kunnen garanderen, hebben wij een unieke HR++ parel ontwikkeld die – eenmaal in de spouwmuur – een solide plaat vormt met een ongekende Rc-waarde van 2,1 m2 K/W*; Ontdek de Thermomaxx HR++ Isoparel.

Het ‘geheim’ van onze parel is dat deze voor 98% uit lucht bestaat. In geïsoleerde vorm is lucht namelijk de beste isolator die er bestaat. Onze grijze lichtgewicht Thermomaxx HR++ Isoparels zijn daarom dan ook in bijna alle gevallen de beste oplossing voor het isoleren van een spouwmuur. Hoe breed of smal deze ook is. En dat voor zowel bestaande, maar ook nieuwbouw woningen.

Thermomaxx EPS parels: isolerend en vochtregulerend

Kiest u voor Isoprofs, dan kiest u voor zekerheid. Op zowel korte als lange termijn. Zeker met onze Thermomaxx HR++ Isoparels die vanwege hun gesloten celstructuur van EPS (geëxpandeerd polystyreen) geen water of waterdamp opnemen, maar vocht juist reguleren. De ruimte in de spouwmuur die tussen de parels onderling ontstaat, zorgt er voor dat vocht dat door de buitenmuur binnendringt bij bijvoorbeeld hevige regenval, op natuurlijke wijze wordt afgevoerd. Thermomaxx HR++ Isoparels laat muren als het ware ademen want ook eventueel aanwezige (en overmatige) waterdamp vindt moeiteloos zijn weg naar buiten. Ook als de buitenmuren van een woning of bedrijfspand geverfd of gekeimd zijn. Voorwaarde is uiteraard wel dat deze dampdoorlatend zijn. Maar dat is iets wat we vooraf op locatie ter plekke kunnen beoordelen.

Thermomaxx EPS parels: besparing tot wel 50%

Middels een doordacht patroon vinden onze HR++ Isoparels blindelings hun weg in de spouw. Door de geringe diameter van 0,35 cm wordt ieder hoekje en elk gaatje gevuld en afgedicht. Eenmaal in de spouw zorgt een speciale duurzame en mileuvriendelijke hars ervoor dat de parels een homogene stevige plaat vormen. Op basis van de gemiddelde breedte van de spouw, is deze plaat 6 cm dik. Een dikte die in de praktijk een Rd-waarde oplevert van 1,765 m2 K/W. Een waarde waarvan wij uit ervaring weten dat deze een energiebesparing oplevert van tenminste 30%, met uitschieters naar boven tot soms zelfs 50%! En dat scheelt al snel honderden euro’s per jaar.
HR EPS isoparels - Isoprofs

 

Technische voordelen Thermomaxx EPS parels

  • Bolletjes geëxpandeerd polystyreen
  • Onderhoudsvrij, geen risico voor inzakken van isolatiemateriaal
  • Niet gevoelig voor veroudering
  • Hoge milieuscore, bij sloop komen er geen vezels in het milieu
  • Extra vochtbestendig door de toegevoegde lijm
  • De gemiddelde grootte van 1 bolletje is ca. 3,5 mm
  • Goede brandveiligheid (Euro Brandklasse 1 volgens NEN 6065)

* Gemiddeld gemeten Rc-waarde 2,065 K/W bij een spouwbreedte van 6 cm

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het isoleren met Thermomaxx HR++ isoparels ontvangen? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT