Dakisolatie en daken isoleren

Thermomaxx HR+ Cellulose

Thermomaxx HR+ Cellulose is een uniek product dat bestaat uit speciale ontwikkelde losse cellulose vlokken met een extra lange vezel. Onder extreem hoge druk worden deze vlokken door ons ‘ingeblazen’ in bestaande – of nog te creëren – holle ruimtes zoals daken, plafonds en (tussen)vloeren.

Met Thermomaxx HR+ Cellulose sluiten we alle naden en kieren volledig af en ontstaat er een dichte homogene deken van hoogwaardig isolatiemateriaal die er voor zorgt dat er geen geluid of warmte meer kan ontsnappen.

MINDER VOCHT, MINDER GELUID

Het inblazen van Thermomaxx HR+ Cellulose is in principe een eenvoudige klus en kan zonder ingrijpende bouwtechnische aanpassingen snel door ons worden uitgevoerd. Omdat het materiaal op natuurlijke wijze vocht opneemt – en geleidelijk ook weer afstaat – verbetert tevens de natuurlijke vochtbalans in huis. Als het nodig is om geluidsoverlast tot hogere dimensies terug te dringen, is het mogelijk om plafonds te verlagen of wanden te verdikken. Ook dit laatste is middels zogenaamde voorzetwanden eenvoudig te realiseren. Dergelijke maatregelen maken het mogelijk om iedere gewenste isolatiedikte te bereiken om geluid tot een minimum en voor u acceptabel niveau terug te dringen.

HOGE FASEVERSCHUIVING

Zoals aangegeven is Thermomaxx Cellulose als materiaal eenvoudig en snel – zonder ingrijpende maatregelen – toe te passen. En dat in elke gewenste dikte. Het materiaal heeft bovendien een hoge faseverschuiving. Wat betekent dat het heel erg lang duurt voordat er kou of – andersom – warmte doorheen gaat. De hoge dichtheid van dit materiaal is daarom niet alleen geschikt voor geluidsisolatie, maar ook om warmte binnen- of buiten te houden.

DUURZAAM

Thermomaxx Cellulose is een duurzaam isolatiemateriaal dat 100% recyclebaar is en daarmee uiterst milieuvriendelijk. Het materiaal heeft een lange levensduur en kan zonder enige bewerking opnieuw hergebruikt worden. Ook wordt tijdens de productie van het materiaal slechts een fractie van de hoeveelheid energie gebruikt in vergelijking met andere isolatiematerialen.

thermomaxx-cellulose

TECHNISCHE VOORDELEN:

  • Warmteweerstand λ = 0,038 W/mK
  • Geluidsisolatiewaarde van 8-11dB, equivalent gemiddelde van 10dB conform NEN 5077
  • Milieuvriendelijk en geurloos
  • Mogelijk zonder ingrijpende maatregelen
  • Brandvertragend (Euro Brandklasse B – S2, d0)
  • Dampdoorlatend
  • Vochtregulatie (opnemend vermogen) 8,8%

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT