Isoprofs vochtbestrijders

Vochtbestrijding

 

Ons grillige en onvoorspelbare klimaat zorgt er voor dat we in Belgie altijd een paraplu bij de hand hebben om ons niet te laten verrassen door het weer. Iets wat voor onze woningen natuurlijk net ietsje anders ligt. Daar is vochtbestrijding van groot belang. Dag in dag uit worden huizen blootgesteld aan veranderende weersomstandigheden met zon, regen, hagel en sneeuw die hun invloed niet alleen hebben op de temperatuur en vochtigheidsgraad van de lucht, maar ook van de bodem. Wateroverlast is misschien een te groot woord, maar de vochtigheid van gevels, kruipruimtes en daken kan ongemerkt een grote invloed hebben op het binnenklimaat en daarmee ons wooncomfort.

Vochtbestrijders pur sang

Vanuit onze jarenlange ervaring in het adequaat isoleren van woningen, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om er voor te zorgen dat vocht in huis geen kans krijgt. Of het nu gaat om doorslaand vocht, optrekkend vocht, vochtige kelders, kruipruimtes, vloeren of buitenmuren; wij hebben altijd een passende oplossing voor vochtbestrijding.

Vochthuishouding

Vaak worden vochtproblemen veroorzaakt door het onvoldoende ventileren van een woning. Iets wat wij vanuit onze jarenlange ervaring in het isoleren als geen ander weten. Het realiseren van een gedegen doorstroming van verse frisse lucht is voor het binnenklimaat van uw woning en – niet te vergeten – uw persoonlijk comfort en welbevinden onontbeerlijk. De vochthuishouding speelt hierbij een belangrijke rol. Iets wat wij bijvoorbeeld standaard doen door roosters te plaatsen en gebruik te maken van de vaak (zeker in nieuwbouw) reeds aanwezige mechanische afzuiging in woningen door simpelweg de instelling aan te passen.

Ieder huis produceert 10 liter vocht per dag

Het is belangrijk dat u uzelf aanleert om iedere dag tenminste een paar minuten ramen en deuren tegen elkaar open zetten. Zowel ventileren als luchten is belangrijk om een optimale vochtbalans in huis te realiseren, want wist u bijvoorbeeld dat een gemiddeld gezin zo’n 10 liter vocht per dag produceert? Tien literflessen water per dag, naast mogelijke bouwkundige vochtproblemen kunnen natuurlijk hun tol gaan eisen in uw woning. Hoog tijd voor verandering en vochtbestrijding dus.

Maak vrijblijvend een afspraak voor vochtbestrijding

Aarzel niet en bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend en kosteloos advies over vochtbestrijding. Maar waar hebben we het dan eigenlijk over? Ons streven is om in uw woning een aangenaam binnenklimaat te creëren waarbij de gemiddelde luchtvochtigheid op zo’n 50 tot 55 procent uitkomt. Iets waardoor u zich weer lekker thuis in uw huis voelt en ook nog eens van de extra voordelen geniet van een (aanzienlijk) lagere energierekening. Zeker als u er voor kiest om ook uw woning gedegen te laten isoleren door ons.

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT