Isoprofs vochtbestrijders

Doorslaand vocht

 

Doorslaand vocht komt vaak voor in kelders of souterrains. Met name als het grondwaterpeil stijgt of andersom, als overtollig regenwater zijn weg naar beneden zoekt, doet de kans zich voor dat vocht door betonnen en/of gemetselde wanden heendringt. Bij doorslaand vocht ontstaan bovendien meestal ook zogenaamde hygroscopische muurzouten, die bouwtechnische schade tot gevolg kunnen hebben.

Effectieve bestrijding doorslaand vocht

Om doorslaand vocht effectief en hygroscopische muurzouten te bestrijden brengen wij een zogenaamd vlakafdichting aan op de binnen- of de buitenwand middels een Saneerputz Systeem(binnen) of een Bitumen afdichtingssysteem (buiten). Scheurvorming in betonnen wanden kunnen worden behandeld middels hoge druk injectie van polyurethaan hars en de vloeren onder lage druk met Remmers Kiesol C kunt u uw kelder of souterrain in no-time weer optimaal en volledig benutten.

Doorslaand vocht: voorkomen is beter dan genezen

Ook als u nieuw gaat bouwen is ons devies om een kelder preventief door ons op professionele te laten voorzien van de juiste voorzorgsmaatregelen. Honderd procent waterdicht. We houden rekening met de bodemspanning, dalen en stijgen van de grondwaterspiegel en uiteraard constructieve krachten van de bovenliggende bouwlagen. Omdat kelders en souterrains vaak voor een groot deel onder het maaiveld liggen ontstaan er logischerwijs temperatuurverschillen. Verschillen die een schadelijke invloed kunnen hebben op de vochthuishouding in deze ruimte en waar dus rekening mee gehouden zal moeten worden.

Het door ons verwerkte professionele 2K afdichtingsysteem van het gerenommeerde Remmers vrijwaart u van vocht en sluit op een elastische en duurzame wijze hermetisch af. Zonder de gewenste ideale luchtvochtigheid – die ergens tussen de 50 tot 55 procent ligt – nadelig te beïnvloeden. Het 2K systeem van Remmers is een vicieuze coating die is gebaseerd op een rubberbitumenemulsie waardoor deze coating wortelvast, weerbestendig en bestand is tegen de natuurlijke agressieve inwerking van de bodem.

Maak een afspraak met onze vochtspecialisten

Aarzel niet en vraag onze specialisten om een vrijblijvend advies voordat de eerste schep de grond in gaat. We verklappen u al graag dat voorkomen aanzienlijk voordeliger is dan genezen in dit geval.

 

isoprofs-logos

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT