Isoprofs vochtbestrijders

Gevel impregneren

Laat uw buitengevel(s) op professionele wijze door Isoprofs impregneren of hydrofoberen en profiteer direct van alle voordelen.Het impregneren of hydrofoberen van uw buitengevel(s) heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat de buitenmuren van uw woning geen vocht meer doorlaten, maar wel blijven ademen. Het gevolg daarvan is dat de spouw de ruimte tussen buiten- en binnenmuren volledig vochtvrij wordt, wat het comfort in huis ten goede komt. Omdat wij uw buitengevels voorafgaand aan het impregneren van uw woning ook nog eens grondig reinigen en gebruik maken van algendoder, ziet deze er van buiten ook weer fris en zo goed als nieuw uit, en blijven uw gevels er goed uit zien.

Hydrofoberen voorkomt vocht in uw muren!

Ons natte Nederlandse klimaat is er de oorzaak van dat de buitenmuren van onze bakstenen woningen vaak nat zijn. Zeker op buitenmuren waar de regen op staat, trekt veel vocht in. Door de buitenmuren op professionele wijze te laten impregneren of hydrofoberen kan er geen vocht meer in trekken, maar blijven deze vanuit de spouw (naar buiten) wel dampdoorlatend. Vocht in huis kan daardoor nog wel naar buiten, maar niet meer naar binnen. En dat is een wereld van verschil die het klimaat en comfort in uw woning alleen maar verder verhogen en verbeteren. Iets dat op natte dagen waterkou vervangt door een heerlijk en behaaglijk binnenklimaat.

 

Isoprofs Gevel Impregneren

Onze isolatie-specialist aan het werk

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het impregneren van de gevels van uw woning ontvangen? Maak dan vandaag nog een afspraak!

 

isoprofs-logos

Over Isoprofs

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Neem contact met ons op en bel 0800 11 970.

Isoprofs BELGIË – Gentsesteenweg 117/13 – 9160 Lokeren – Tel 09 356 94 96 – Fax +32 (0)9 356 94 97 info@isoprofs.be
Isoprofs heeft vestigingen in Hasselt, Lokeren, Meijel (NL) en Almere (NL) IBAN BE88 7310 0516 7041 BIC KREDBEBB BTW 0818.279.033 REG 10.16.10 RPR HASSELT